Wij berekenen graag jouw huurtarief

Offerteaanvraag

Wanneer je de reservering schriftelijk bevestigt, ga je de verbintenis aan de fietsdrager, het draagsysteem, de fietskoffer of de daktent te huren en stem je met de huurvoorwaarden in. Pas wanneer BOSTHON Sport de betaling heeft ontvangen, is de reservering definitief. Je wordt ten laatste één maand voor afreis gecontacteerd om de afhaaldatum en het afhaaluur vast te leggen.

Vul je offerteaanvraag zo volledig mogelijk in. Je krijgt automatisch een kopie van je offerteaanvraag toegestuurd. We contacteren je zo spoedig mogelijk — geef dan ook je e-mailadres en telefoonnummer op.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

We dragen privacy erg hoog in het vaandel en verwerken jouw gegevens enkel voor het daartoe bestemde doel. Lees er alles over in onze privacyverklaring.

Momenteel zitten volgende producten in je boodschappenlijst.

Bepaalde merken en modellen stellen specifieke eisen aan het gebruik van fietsdragers en accessoires. Geef je wagendetails door, zodat we het best mogelijke product kunnen aanbieden.

Wagentype, -model en bouwjaar
Wagentype
Daktype
Het is erg belangrijk om de juiste voetenset voor je auto te kiezen. De keuze is afhankelijk van het dak van je wagen. Bij een lastminutereservatie (minder dan één maand voor afreis) rekenen we een meerkost van € 25,00 aan als de Thule-voetenset niet meer op voorraad is. We doen er alles aan onze voorraad zo ruim en divers mogelijk in te slaan, maar op is op. Reserveer tijdig!
We gebruiken je kentekenplaatnummer enkel om onze administratie te stroomlijnen.
Je persoonsgegevens

Voor een vlotte communicatie hebben we onderstaande persoonsgegevens nodig. Geen zorgen — we waken over de veiligheid van jouw gegevens.

Je reis

Geef tot slot nog even je reisdata in. Let op — vermijd toeslagen en lever het gehuurde materiaal op de laatste huurdag in.

Heb je nog bijzondere wensen of aanvullingen? Laat deze dan zeker achter.

De aangerekende kostprijs bij een annulering zonder annuleringsverzekering bedraagt steeds 50% van het gehele huurbedrag. Kan je onverwachts niet op reis vertrekken, betaal je slechts de waarde van de annuleringsverzekering. Een annuleringsverzekering kost € 20,00. Raadpleeg de voorwaarden van deze annuleringsverzekering.
Om een offerte aan te vragen, moet je het eens zijn met de huurvoorwaarden. Geen paniek! De offerteaanvraag is vrijblijvend. Pas als je je akkoord verklaart en we de goede ontvangst van dat akkoord bevestigen, wordt de reservering als definitief beschouwd en verlies je het recht om de huurovereenkomst kosteloos te herroepen.
Je verleent BOSTHON Sport de toestemming om je persoonsgegevens te verwerken.
Controles

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst