Handige accessoires voor extra bescherming en gemak

Accessoires voor je fietsdrager

Huur je bij ons een fietsdrager? Dan voorzien we natuurlijk alle benodigde spanbanden, kabelsloten, houders, laadrails en adapters. Stuk voor stuk originele onderdelen, zodat jij, je passagiers en je fietsen zeker veilig op de plaats van bestemming aankomen.

Onze Thule-fietsdragers zijn dus op zichzelf al erg makkelijk in gebruik. Maar met deze accessoires pak je het nóg slimmer aan. Vervoer je fiets extra veilig of combineer je fietsdrager met één van deze bagageoplossingen. Alles mee, dus. Da’s wel zo handig, niet?

Vind de ideale accessoires voor jouw fietsdrager

Let op – niet elk accessoire is compatibel met elke fietsdrager. Check de compatibiliteit met je gewenste fietsdrager bij de details van het bewuste accessoire. Er zijn 5 beschikbare accessoires.

Voor Thule VeloSpace XT 2B Voor Thule VeloSpace XT 3B

Perfect voor ruimteverslindende spullen die extra bescherming nodig hebben! Deze robuuste en eenvoudig toegankelijke koffer breidt de bagageruimte van je auto flink uit en laat het dak van je wagen vrij. Zo kan je bijvoorbeeld extra fietsen vervoeren.

De laadbak zit laag aan de grond, wat het in- en uitladen van spullen erg makkelijk maakt. Dankzij de opvouwbare structuur berg je deze koffer makkelijk op wanneer je ‘m even niet nodig hebt. Deze dakkoffer meet 47 centimeter in de lengte, 137 centimeter in de breedte en 68 centimeter in de hoogte.

Een ideaal accessoire voor de Thule VeloSpace 3B-fietsdrager — combineer de laadruimte van deze koffer én vervoer een extra fiets.

Voor Thule EasyFold 2B Voor Thule EasyFold 3B Voor Thule ProRide 591

Deze adapter garandeert een veilig transport van fietsen met carbonframes. De fixatiedruk wordt over een groot vlak verdeeld, om zo de kans op schade aan het frame te beperken. Bovendien verhindert de zachte thermoplastische rubberen voering krassen op het fietsframe.

De adapter past op alle frametypes en is gemakkelijk aan te passen. Enkel te gebruiken in combinatie met Thule-fietsendragers met een knop voor de koppelbegrenzer, waaronder de Thule ProRide 591-fietsdrager en de Thule EasyFold 2B- en EasyFold 3B-fietsdragers.

Het huurtarief bedraagt € 5,00 per fiets, ongeacht het aantal huurdagen.

Voor Thule Xpress 2

Veiligheid voorop — herhaal de belangrijkste achterlichten van je wagen. Het Thule Light Board-accessoire kan zowel 7-polig als 13-polig worden aangesloten, maar beschikt niet over achteruitrijverlichting. Niet zeker? Wij beschikken over de juiste adapters!

Voor Thule VeloSpace XT 2B Voor Thule VeloSpace XT 3B

Dankzij de terugverende ontgrendelingsknoppen is deze adapter voor een extra fiets erg makkelijk te installeren. Met het Thule One-Key System zet je zowel de extra fiets als de adapter zelf vast. Het maximale draagvermogen bedraagt 15 kilogram.

Bovendien kan je dit accessoire combineren met de Thule BackSpace XT-trekhaakkoffer. Zo kan je op de VeloSpace XT 938- en VeloSpace XT 938-fietsdragers of een bagagebox vervoeren, of een derde of vierde fiets meenemen.

Voor Thule FreeRide 532 Voor Thule OutRide 561 Voor Thule ProRide 591 Voor Thule Sprint XT 569 Voor Thule ThruRide 565 Voor Thule UpRide 599

Met deze aangepaste drager vervoer je een extra voorwiel met normale as en een diameter tot 29 inch. Je kan de adapter ook gebruiken voor wielen met schijfremmen. Het perfecte accessoire voor de Thule OutRide 561-fietsdrager, maar ook voor andere dakgemonteerde fietsdragers.

Wanneer je de Thule Wheel Carrier niet in gebruik hebt, kan je ‘m zonder problemen invouwen.

We vonden geen accessoires die aan je zoekcriteria voldoen.
Raadpleeg het volledige overzicht of verwijder je ingestelde filters.

Dit zeggen onze klanten …

Een vlotte communicatie, advies op maat en een volledige dienstverlening … Maar wat vinden onze klanten van ons?

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst