Thule Wheel Carrier-accessoire voor je fietsdrager

Thule Wheel Carrier-accessoire voor je Thule-fietsdrager

Met deze aangepaste drager vervoer je een extra voorwiel met normale as en een diameter tot 29 inch. Je kan de adapter ook gebruiken voor wielen met schijfremmen. Het perfecte accessoire voor de Thule OutRide 561-fietsdrager, maar ook voor andere dakgemonteerde fietsdragers.

Wanneer je de Thule Wheel Carrier niet in gebruik hebt, kan je ‘m zonder problemen invouwen.

Compatibel met
€ 2,00 per dag

Hét voordeligste huurtarief. Inclusief gratis demonstratie wanneer je het accessoire oppikt, duidelijke veiligheidsinstructies én een zorgeloze vakantie.

Huur je bij ons een fietsdrager? Dan voorzien we natuurlijk alle benodigde spanbanden, kabelsloten, houders, laadrails en adapters. Stuk voor stuk originele onderdelen, zodat jij, je passagiers en je fietsen zeker veilig op de plaats van bestemming aankomen.

Onze Thule-fietsdragers zijn dus op zichzelf al erg makkelijk in gebruik. Maar met deze accessoires pak je het nóg slimmer aan. Vervoer je fiets extra veilig of combineer je fietsdrager met één van deze bagageoplossingen. Alles mee, dus. Da’s wel zo handig, niet?

  • Thule Wheel Carrier-accessoire
  • Thule Wheel Carrier-accessoire

Voeg toe aan je boodschappenlijst

Overtuigd? Voeg dit Thule Wheel Carrier-accessoire dan snel toe aan je boodschappenlijst. Ook kan je dit accessoire aan je vergelijkingslijst toevoegen.

Thule Wheel Carrier
€ 2,00 per dag

Het oerdegelijke merk Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Met een fietsdrager of fietskoffer van Thule kan je zorgeloos gaan fietsen op verre wegen of op ruige terreinen ver van huis.

Compatibiliteit

Let op – niet elk accessoire is compatibel met elke fietsdrager. Zo is dit Thule Wheel Carrier-accessoire enkel compatibel met

Hoe gaat het in z’n werk?

Overtuigd? Vraag dan snel je vrijblijvende offerte aan. We doen je een scherp voorstel, specifiek op maat van jouw behoeften! Let op — reserveer tijdig, want in piekperiodes gaat het soms erg hard!

1

Check

Ga na of het accessoire compatibel is met je gekozen fietsdrager. Voeg het accessoire samen met je fietsdrager aan je offerteaanvraag toe.

2

Offerteaanvraag

Dien je vrijblijvende offerteaanvraag in. Geef het merk en het type van je wagen door. Bijvoorbeeld — Audi A7 uit 2023, personenwagen. Twijfel je? Wij adviseren je graag!

3

Montage

We contacteren je zo snel mogelijk en stellen enkele montagemomenten voor. Waarborg? Daar doen we niet aan mee! Onze experts monteren de fietsdrager, en dat met de optimale voetenset en montagekit.

4

Goede reis!

Vertrek zorgeloos op vakantie.

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst