Vervoer je fiets veilig met de Thule Round Trip Sport-hardcase

Vervoer je fiets veilig en in stijl. Deze fietskoffer uit stevig polyethyleen beschermt je mountainbike of koersfiets optimaal tijdens je reis. De robuuste koffer bevat niet alleen twee beschermlagen in schuim, maar bevat tevens een plastic scherm, een gereedschapszakje en een bescherming voor ketting en frame.

De koffer werd bovendien van twee stevige wielen, een comfortabel handvat en een solide riemensluitsysteem voorzien. Het optionele slot laat je toe je bike veilig te vergrendelen.

Afmetingen
119 cm × 77 cm × 27 cm
Hardcase

Reis je met het vliegtuig? Dan geniet een hardcase of harde koffer de voorkeur. Je fiets blijft veilig en beschermd tegen vocht en overleeft de bagageband op de vlieghaven dus met gemak.

Gewicht
17,00 kg
€ 35,00 per week

Hét voordeligste huurtarief. Inclusief gratis demonstratie wanneer je de fietskoffer oppikt, duidelijke veiligheidsinstructies én een zorgeloze vakantie.

Of je nu een fervente wielertoerist, een avontuurlijke mountainbiker of professionele wielrenner bent, je fietstrips in het buitenland doe je natuurlijk liefst met je eigen fiets. Maar niet elke vliegtuigmaatschappij gaat even flink met je spullen om. Daarom is het een toch meer dan een geruststellende gedachte te weten dat ook je bike in een goede, degelijke fietskoffer meereist.

Bovendien zijn onze fietskoffers opgewassen tegen alle weersomstandigheden — ze zijn compleet waterdicht en bieden dus een goed omhulsel voor je bike. Vaak bestaat zo’n koffer uit verschillende vakken, zodat je ook je spullen netjes geordend kan vervoeren.

Of je nu met het vliegtuig, de trein of met een autobus reist, voor de beste bescherming van je fiets huur je vanaf nu gewoon een fietskoffer.

  • Thule Round Trip Sport-daktent

Voeg toe aan je boodschappenlijst

Overtuigd? Voeg deze Thule Round Trip Sport-fietskoffer dan snel toe aan je boodschappenlijst. Ook kan je deze koffer aan je vergelijkingslijst toevoegen.

ThuleRound Trip Sport
€ 35,00 per week

Het oerdegelijke merk Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Met een fietsdrager of fietskoffer van Thule kan je zorgeloos gaan fietsen op verre wegen of op ruige terreinen ver van huis.

Alternatieven voor deze Thule Round Trip Sport-fietskoffer

Ontdek alle alternatieven …

Hoe gaat het in z’n werk?

Jouw info

Geef de gewenste fietsdrager of de gewenste fietskoffer en het merk en type van je wagen door. Bijvoorbeeld — Audi A7 uit 2022, personenwagen.

Contact

We contacteren je zo snel mogelijk en stellen enkele voordelige huurtarieven voor.

Montage

Onze experts monteren de fietsdrager, en dat met de optimale montageset. Ook geven we graag een demonstratie van de gehuurde fietskoffer. Neem dus zeker je bike mee.

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.