Vervoer je fiets veilig met de Scicon AeroTech Evolution-hardcase

De Scicon AeroTech Evolution is ontworpen om je racefiets tegen de barre omstandigheden in het bagageruim van een vliegtuig te beschermen, en dat dankzij de harde, vacuümgevormde ABS-buitenzijde. Aan de binnenkant houden stevige klittenbandstrips je fiets stevig op z’n plaats.

Op strategische plekken geplaatste beschermstukken uit schuimrubber zorgen dat de lak van je fiets onbeschadigd blijft.

Afmetingen
114 cm × 94 cm × 36 cm
Hardcase

Reis je met het vliegtuig? Dan geniet een hardcase of harde koffer de voorkeur. Je fiets blijft veilig en beschermd tegen vocht en overleeft de bagageband op de vlieghaven dus met gemak.

Gewicht
12,00 kg
€ 95,00 per week

Hét voordeligste huurtarief. Inclusief gratis demonstratie wanneer je de fietskoffer oppikt, duidelijke veiligheidsinstructies én een zorgeloze vakantie.

Of je nu een fervente wielertoerist, een avontuurlijke mountainbiker of professionele wielrenner bent, je fietstrips in het buitenland doe je natuurlijk liefst met je eigen fiets. Maar niet elke vliegtuigmaatschappij gaat even flink met je spullen om. Daarom is het een toch meer dan een geruststellende gedachte te weten dat ook je bike in een goede, degelijke fietskoffer meereist.

Bovendien zijn onze fietskoffers opgewassen tegen alle weersomstandigheden — ze zijn compleet waterdicht en bieden dus een goed omhulsel voor je bike. Vaak bestaat zo’n koffer uit verschillende vakken, zodat je ook je spullen netjes geordend kan vervoeren.

Of je nu met het vliegtuig, de trein of met een autobus reist, voor de beste bescherming van je fiets huur je vanaf nu gewoon een fietskoffer.

  • Scicon AeroTech Evolution-daktent
  • Scicon AeroTech Evolution-daktent
  • Scicon AeroTech Evolution-daktent

Voeg toe aan je boodschappenlijst

Overtuigd? Voeg deze Scicon AeroTech Evolution-fietskoffer dan snel toe aan je boodschappenlijst. Ook kan je deze koffer aan je vergelijkingslijst toevoegen.

SciconAeroTech Evolution
€ 95,00 per week

Het Italiaanse Scicon is ijzersterk in opberg- en vervoerstassen voor racefietsen en mountainbikes. Beschermend schuim op de juiste plaats zorgt voor een stabiel en veilig transport van je geliefde fiets.

Alternatieven voor deze Scicon AeroTech Evolution-fietskoffer

Ontdek alle alternatieven …

Hoe gaat het in z’n werk?

Jouw info

Geef de gewenste fietsdrager of de gewenste fietskoffer en het merk en type van je wagen door. Bijvoorbeeld — Audi A7 uit 2022, personenwagen.

Contact

We contacteren je zo snel mogelijk en stellen enkele voordelige huurtarieven voor.

Montage

Onze experts monteren de fietsdrager, en dat met de optimale montageset. Ook geven we graag een demonstratie van de gehuurde fietskoffer. Neem dus zeker je bike mee.

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.