Vervoer je fiets veilig met de Scicon AeroComfort MTB-softcase

Deze soft case van Scicon combineert de flexibiliteit en lichtheid van een zachte tas met de stabiliteit en veiligheid van een hardcase. De Scicon AeroComfort MTB-fietskoffer werd immers voorzien van een metalen structuur voor een betere bescherming van je fiets tijdens het vervoer in de auto, de bus, de trein en het vliegtuig.

Het geïntegreerde ‘MTB Antishock’-frame beschermt de kwetsbare onderdelen tegen schokken en trillingen. Deze fietstas is geschikt voor wielformaten tot 73,7 centimeter of 29 inch, en zelfs een ‘lefty’-voorvork past zonder problemen!

De dubbel gevoerde, interne wieltassen met ritssluiting, de gevoerde stuurbeschermer en het grote binnenvak met ritssluiting voor accessoires, een helm of schoenen maken deze zachte fietskoffer tot een trouwe reisgezel voor jou en je teerbeminde bike.

Afmetingen
135 cm × 90 cm × 22 cm
Softcase

Reizen met de auto of met de autobus betekent vaak beperkte bagageruimte. Dan is het fijn als de koffers een beetje meewerken, en is een softcase of zachte koffer dus enorm handig.

Gewicht
9,00 kg
€ 75,00 per week

Hét voordeligste huurtarief. Inclusief gratis demonstratie wanneer je de fietskoffer oppikt, duidelijke veiligheidsinstructies én een zorgeloze vakantie.

Of je nu een fervente wielertoerist, een avontuurlijke mountainbiker of professionele wielrenner bent, je fietstrips in het buitenland doe je natuurlijk liefst met je eigen fiets. Maar niet elke vliegtuigmaatschappij gaat even flink met je spullen om. Daarom is het een toch meer dan een geruststellende gedachte te weten dat ook je bike in een goede, degelijke fietskoffer meereist.

Bovendien zijn onze fietskoffers opgewassen tegen alle weersomstandigheden — ze zijn compleet waterdicht en bieden dus een goed omhulsel voor je bike. Vaak bestaat zo’n koffer uit verschillende vakken, zodat je ook je spullen netjes geordend kan vervoeren.

Of je nu met het vliegtuig, de trein of met een autobus reist, voor de beste bescherming van je fiets huur je vanaf nu gewoon een fietskoffer.

  • Scicon AeroComfort MTB-daktent

Voeg toe aan je boodschappenlijst

Overtuigd? Voeg deze Scicon AeroComfort MTB-fietskoffer dan snel toe aan je boodschappenlijst. Ook kan je deze koffer aan je vergelijkingslijst toevoegen.

SciconAeroComfort MTB
€ 75,00 per week

Het Italiaanse Scicon is ijzersterk in opberg- en vervoerstassen voor racefietsen en mountainbikes. Beschermend schuim op de juiste plaats zorgt voor een stabiel en veilig transport van je geliefde fiets.

Alternatieven voor deze Scicon AeroComfort MTB-fietskoffer

Ontdek alle alternatieven …

Hoe gaat het in z’n werk?

Jouw info

Geef de gewenste fietsdrager of de gewenste fietskoffer en het merk en type van je wagen door. Bijvoorbeeld — Audi A7 uit 2022, personenwagen.

Contact

We contacteren je zo snel mogelijk en stellen enkele voordelige huurtarieven voor.

Montage

Onze experts monteren de fietsdrager, en dat met de optimale montageset. Ook geven we graag een demonstratie van de gehuurde fietskoffer. Neem dus zeker je bike mee.

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.