Thule WingBar-draagsysteem of -dakdrager voor je eigen fietsdrager

Je beschikt reeds over een dakgemonteerde fietsdrager? Dan is deze Thule WingBar iets voor jou. Thules veiligste en stilste dakdrager zorgt ervoor dat je auto er zelfs nog beter uitziet. De geluidsniveaus en aerodynamica mogen door toepassing van vliegtuigtechnologie en windtunneltests tot de beste op de markt worden gerekend.

De Thule WingBar werd opgetrokken uit een lichtgewicht aluminiumsoort en heeft een maximale draagkracht van 100 kilogram. Het SwingBlade-uiteinde zwenkt open en maakt zo een volledige toegang tot de T-trackgleuf mogelijk. Dat maakt het erg eenvoudig om accessoires te installeren.

Vind je het ontwerp belangrijk? We beschikken ook over enkele matzwarte Thule WingBar-modellen. Voor deze matzwarte uitvoering wordt een toeslag van € 1,00 per dag verrekend.

€ 3,00 per dag

Hét voordeligste huurtarief. Inclusief gratis demonstratie wanneer je het draagsysteem oppikt, duidelijke veiligheidsinstructies én een zorgeloze vakantie.

Beschik je al over een dakkoffer of een dakgemonteerde fietsdrager? Geen probleem — wij verhuren de ideale dakdrager ook afzonderlijk.

Elke montage begint met een Thule-dakdrager. Voor elk merk en elk wagentype verhuren we de meest geschikte allesdragervoeten en draagstangen. Onze jarenlange expertise verzekert je van een feilloze, veilige montage.

Elke dag, soms of slechts zo nu en dan? Zware of lichte spullen? We beschikken over een dakdrager voor élke situatie. Sterke en duurzame stangen waarmee je alles wat je nodig hebt in stijl kan vervoeren.

Raadpleeg snel het overzicht van onze budgetvriendelijke, multifunctionele of brandstofbesparende dakdragers.

  • Thule WingBar-draagsysteem
  • Thule WingBar-draagsysteem
  • Thule WingBar-draagsysteem

Voeg toe aan je boodschappenlijst

Overtuigd? Voeg deze Thule WingBar-daktent dan snel toe aan je boodschappenlijst. Ook kan je dit systeem aan je vergelijkingslijst toevoegen.

Thule WingBar
€ 3,00 per dag

Het oerdegelijke merk Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Met een fietsdrager of fietskoffer van Thule kan je zorgeloos gaan fietsen op verre wegen of op ruige terreinen ver van huis.

Compatibiliteit

Let op – om het draagsysteem veilig op je wagen te kunnen monteren, is er een specifieke voetenset nodig. Daarom is het belangrijk dat je bij je offerteaanvraag het wagenmerk en het precieze model doorgeeft. We doen er alles aan onze voorraad zo ruim en divers mogelijk in te slaan. Tijdig reserveren is de boodschap!

Hoe gaat het in z’n werk?

Overtuigd? Vraag dan snel je vrijblijvende offerte aan. We doen je een scherp voorstel, specifiek op maat van jouw behoeften! Let op — reserveer tijdig, want in piekperiodes gaat het soms erg hard!

1

Check

Ga na op welk wagenmodel de dakdrager of het draagsysteem moet passen. Raadpleeg bij twijfel zeker even het instructieboekje van je auto, of neem contact op met je garagist. Soms lijken de verschillen klein, maar is toch een andere voetenset nodig!

2

Offerteaanvraag

Dien je vrijblijvende offerteaanvraag in. Geef het merk en het type van je wagen door. Bijvoorbeeld — Audi A7 uit 2023, personenwagen. Twijfel je? Wij adviseren je graag!

3

Montage

We contacteren je zo snel mogelijk en stellen enkele montagemomenten voor. Waarborg? Daar doen we niet aan mee! Onze experts monteren het draagsysteem, en dat met de optimale voetenset en montagekit.

4

Goede reis!

Vertrek zorgeloos op vakantie.

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst