Thule RaceWay 3B-fietsdrager voor montage op de kofferbak

Deze gloednieuwe fietsdrager van Thule biedt plaats aan twee of drie fietsen, en dat aan de hand van een vernuftig montagesysteem op de kofferbak van je sedan, hatchback of stationwagen.

Zoals je het van Thule mag verwachten, moet je geen schade aan je wagen of fietsen vrezen — een beschermende rubberen coating siert de cruciale onderdelen. De geïntegreerde riemen vergemakkelijken het beveiligen van de fietsen. Even zonder fietsen onderweg? In ingeklapte toestand neemt deze Thule RaceWay-fietsdrager bijna geen ruimte in.

Montage op de kofferbak

Beschikt je wagen niet over een trekhaak? Of monteerde je al een bagagebox op het dak van je wagen? Dan hebben wij de oplossing.

Fietslaadvermogen van 3 fietsen
Op zoek naar een fietsdrager met een groter laadvermogen?
€ 15,00 per dag

Hét voordeligste huurtarief. Inclusief gratis demonstratie wanneer je de fietsdrager oppikt, duidelijke veiligheidsinstructies én een zorgeloze vakantie.

Ben je een fervent fietser? Dan komt er ongetwijfeld een moment dat je je fiets wil vervoeren — als je op vakantie gaat, als je aan de start van een wedstrijd wil staan of wanneer je ver van huis een ritje wil maken. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden en neem je mountainbike, trekfiets of racefiets overal mee naartoe!

Fietsdragers worden meestal op de trekhaak van je wagen geplaatst, maar ook het dak en de kofferbak of achterklep of koffer zijn mogelijk. De keuze van je fietsendrager hangt van verschillende factoren af.

 • Het aantal fietsen dat je wil meenemen — fietsdragers voor trekhaakmontage zijn erg makkelijk te installeren en bieden ruimte tot wel 4 fietsen. Dankzij het kantelsysteem kan je op elk moment in de koffer van je auto.
 • De afstand die je plant af te leggen — op het dak gemonteerde fietsdragers zijn aangewezen voor verre ritten en bieden het voordeel dat je op elk moment gemakkelijk in de koffer van je wagen kan.
 • De montagemogelijkheden van je wagen — beschikt je wagen niet over een trekhaak? Of monteerde je al een bagagebox op het dak van je wagen? Een fietsdrager voor de kofferbak of achterklep kan je zo installeren, zonder extra uitrusting. Op sommige modellen kan je tot 3 fietsen kwijt. Omdat je moeilijker in de koffer kan en het zicht naar achter beperkt wordt, is dit type vooral voor kortere trajecten geschikt.

Daarnaast hebben we ook heel wat accessoires voor fietsdragers om je fiets extra te beschermen of om het gebruikscomfort verder te vergroten.

Beschik je al over een dakkoffer of een dakgemonteerde fietsdrager? Geen probleem — wij verhuren de ideale dakdrager ook afzonderlijk. Ontdek al onze draagsystemen en dakdragers.

 • Thule RaceWay 3B-fietsdrager
 • Thule RaceWay 3B-fietsdrager
 • Thule RaceWay 3B-fietsdrager

Voeg toe aan je boodschappenlijst

Overtuigd? Voeg deze Thule RaceWay 3B-fietsdrager dan snel toe aan je boodschappenlijst. Ook kan je deze drager aan je vergelijkingslijst toevoegen.

Thule RaceWay 3B
€ 15,00 per dag

Het oerdegelijke merk Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Met een fietsdrager of fietskoffer van Thule kan je zorgeloos gaan fietsen op verre wegen of op ruige terreinen ver van huis.

Andere fietsdragers voor montage op de kofferbak

Er werden geen alternatieven gevonden.

Waarom een fietsdrager van Thule huren?

Als ISO 2001- en VCA**-gekwalificeerd bedrijf dragen we veiligheid enorm hoog in het vaandel. Daarom staan we erop enkel kwaliteitsproducten te verhuren.

Het oerdegelijke merk Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Met een fietsdrager of fietskoffer van Thule kan je zorgeloos gaan fietsen op verre wegen of op ruige terreinen ver van huis.

 • 1

  Veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Doordachte systemen voor montage, demontage en bescherming van je dierbare bezittingen — veilig, uniek en gepatenteerd. Alle Thule-producten worden uitgebreid getest. Talrijke Thule-technici onderwerpen elke fietsdrager, fietskoffer en daktent aan de strengste tests om zo elk mogelijk veiligheidsrisico in te dijken.

 • 2

  Het juiste product voor jouw wagen of fiets. Thule voert testen uit met alle voertuigen op de markt en houdt zo rekening met de eigenheid van elke autoconstructeur. Daarnaast testen de Thule-ingenieurs alle combinaties met e-bikes, stads- en toerfietsen, trekkingfietsen, racefietsen en mountainbikes uit.

 • 3

  Elk Thule-product is TÜV-gekeurd en voldoet aan de criteria van de internationale City Crash-normen. Bovendien worden alle Thule-producten geleverd met vijf jaar garantie op ontwerp- en productiefouten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Overtuigd? Vraag dan snel je vrijblijvende offerte aan. We doen je een scherp voorstel, specifiek op maat van jouw behoeften! Let op — reserveer tijdig, want in piekperiodes gaat het soms erg hard!

1

Montagemethode

Ga na hoe je je fietsen wil vervoeren — op de trekhaak, op het dak of op de kofferbak?

2

Offerteaanvraag

Dien je vrijblijvende offerteaanvraag in. Geef het merk en het type van je wagen door. Bijvoorbeeld — Audi A7 uit 2023, personenwagen. Twijfel je? Wij adviseren je graag!

3

Montage

We contacteren je zo snel mogelijk en stellen enkele montagemomenten voor. Waarborg? Daar doen we niet aan mee! Onze experts monteren de fietsdrager, en dat met de optimale voetenset en montagekit.

4

Goede reis!

Vertrek zorgeloos op vakantie.

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst