SeaSucker Talon-fietsdrager voor montage op het dak

De SeaSucker Talon-fietsdrager past op praktisch iedere auto en wordt gemonteerd door middel van vier krachtige vacuümcups. Met behulp van de universele HUSKE Mount kan je de drager uitrusten voor verschillende voorvorkaansluitingen, waardoor het geen probleem is om een fiets met schijfremmen of steekassen te vervoeren.

 • Flexibel — te bevestigen op staal of glas.
 • Veilig — elke vacuümcup kan een last tot 95 kilogram aan.
 • Gebruiksvriendelijk — eenvoudig te monteren en demonteren.
Montage op het dak

De op het dak gemonteerde fietsdragers houden je fiets kilometer na kilometer stevig en veilig op zijn plaats. Ver weg van vuil, stof en slijk.

Fietslaadvermogen van 1 fiets
Op zoek naar een fietsdrager met een groter laadvermogen? Kijk ook eens naar de Thule VeloSpace XT 2B-fietsdrager, met een laadvermogen van 2 fietsen.
€ 6,00 per dag

Hét voordeligste huurtarief. Inclusief gratis demonstratie wanneer je de fietsdrager oppikt, duidelijke veiligheidsinstructies én een zorgeloze vakantie.

Ben je een fervent fietser? Dan komt er ongetwijfeld een moment dat je je fiets wil vervoeren — als je op vakantie gaat, als je aan de start van een wedstrijd wil staan of wanneer je ver van huis een ritje wil maken. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden en neem je mountainbike, trekfiets of racefiets overal mee naartoe!

Fietsdragers worden meestal op de trekhaak van je wagen geplaatst, maar ook het dak en de kofferbak of achterklep of koffer zijn mogelijk. De keuze van je fietsendrager hangt van verschillende factoren af.

 • Het aantal fietsen dat je wil meenemen — fietsdragers voor trekhaakmontage zijn erg makkelijk te installeren en bieden ruimte tot wel 4 fietsen. Dankzij het kantelsysteem kan je op elk moment in de koffer van je auto.
 • De afstand die je plant af te leggen — op het dak gemonteerde fietsdragers zijn aangewezen voor verre ritten en bieden het voordeel dat je op elk moment gemakkelijk in de koffer van je wagen kan.
 • De montagemogelijkheden van je wagen — beschikt je wagen niet over een trekhaak? Of monteerde je al een bagagebox op het dak van je wagen? Een fietsdrager voor de kofferbak of achterklep kan je zo installeren, zonder extra uitrusting. Op sommige modellen kan je tot 3 fietsen kwijt. Omdat je moeilijker in de koffer kan en het zicht naar achter beperkt wordt, is dit type vooral voor kortere trajecten geschikt.

Daarnaast hebben we ook heel wat accessoires voor fietsdragers om je fiets extra te beschermen of om het gebruikscomfort verder te vergroten.

Beschik je al over een dakkoffer of een dakgemonteerde fietsdrager? Geen probleem — wij verhuren de ideale dakdrager ook afzonderlijk. Ontdek al onze draagsystemen en dakdragers.

 • SeaSucker Talon-fietsdrager
 • SeaSucker Talon-fietsdrager
 • SeaSucker Talon-fietsdrager

Voeg toe aan je boodschappenlijst

Overtuigd? Voeg deze SeaSucker Talon-fietsdrager dan snel toe aan je boodschappenlijst. Ook kan je deze drager aan je vergelijkingslijst toevoegen.

SeaSucker Talon
€ 6,00 per dag

SeaSucker is dé producent van unieke fietsdragers en dakdragers. Met een vacuümcup bevestig je de drager in een handomdraai op je auto. Een bijzonder systeem, want dankzij deze techniek bevestig je de dragers op alle soorten automodellen én heb je geen trekhaak nodig. Neem je bagage eenvoudig, veilig en snel mee met SeaSucker.

Waarom een fietsdrager van SeaSucker huren?

Als ISO 2001- en VCA**-gekwalificeerd bedrijf dragen we veiligheid enorm hoog in het vaandel. Daarom staan we erop enkel kwaliteitsproducten te verhuren.

SeaSucker is dé producent van unieke fietsdragers en dakdragers. Met een vacuümcup bevestig je de drager in een handomdraai op je auto. Een bijzonder systeem, want dankzij deze techniek bevestig je de dragers op alle soorten automodellen én heb je geen trekhaak nodig. Neem je bagage eenvoudig, veilig en snel mee met SeaSucker.

 • 1

  De SeaSucker-dakdragers passen op vrijwel elke auto.

 • 2

  De montage van SeaSucker-dragers gaat eenvoudig en snel. Bovendien neemt het opbergen weinig ruimte in beslag.

 • 3

  Door de universele HUSKE-bevestiging is het mogelijk om de drager uit te rusten voor verschillende voorvorkaansluitingen, waardoor het geen probleem is om een fiets met schijfremmen of steekassen te vervoeren.

Hoe gaat het in z’n werk?

Overtuigd? Vraag dan snel je vrijblijvende offerte aan. We doen je een scherp voorstel, specifiek op maat van jouw behoeften! Let op — reserveer tijdig, want in piekperiodes gaat het soms erg hard!

1

Montagemethode

Ga na hoe je je fietsen wil vervoeren — op de trekhaak, op het dak of op de kofferbak?

2

Offerteaanvraag

Dien je vrijblijvende offerteaanvraag in. Geef het merk en het type van je wagen door. Bijvoorbeeld — Audi A7 uit 2023, personenwagen. Twijfel je? Wij adviseren je graag!

3

Montage

We contacteren je zo snel mogelijk en stellen enkele montagemomenten voor. Waarborg? Daar doen we niet aan mee! Onze experts monteren de fietsdrager, en dat met de optimale voetenset en montagekit.

4

Goede reis!

Vertrek zorgeloos op vakantie.

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst