Thule Tepui Explorer Ayer 2-daktent

Met z’n tweetjes op avontuur? Deze Thule Tepui Explorer Ayer 2-daktent is jouw trouwe metgezel. Zon of regen, warm of koud — deze tent draait er z’n hand niet voor om.

Een comfortabele schuimmatras waarborgt een aangename nachtrust.

  • Opgetrokken uit gecoat en onverwoestbaar 600D-polyester en een mix van polykatoen.
  • Het tentdoek is zowel UV- als schimmelbestendig.
  • De gaaspanelen waarborgen een uitstekende ventilatie. De panelen kunnen indien gewenst ook geopend worden, om zo nog meer luchtstroming te creeëren.
  • Dankzij de vier grote binnenvakken wordt het opbergen van kampeeruitrusting en -accessoires kinderspel.
Kleur
  • grijs
  • blauw
€ 30,00 per week

Hét voordeligste huurtarief. Inclusief gratis experttips wanneer je de daktent oppikt, duidelijke veiligheidsinstructies én een zorgeloze vakantie.

Er even op uit tijdens een verlengd weekend? Of een langere avonturenvakantie met de auto? Kamperen met je hoofd in de wolken? A (bed)room with a view? Ervaar het reizen met een daktent!

Geniet van de maximale vrijheid die een daktent je biedt. Je gaat én staat waar jij wil. Bij daktentreizen wordt vaak gedacht aan een safari’s met 4×4-voertuigen, maar een daktent is ook uitermate geschikt voor een personenauto, bestelbus, pick-up of trailer.

Maar wat is nu de beste daktent? Laat je keuze vooral afhangen van het type reis dat je maakt en over welke wagen je beschikt. Daarnaast is het erg belangrijk dat je je goed voelt in je daktent. Een comfortabele slaapplek is immers goud waard.

  • Thule Tepui Explorer Ayer 2-daktent
  • Thule Tepui Explorer Ayer 2-daktent

Voeg toe aan je boodschappenlijst

Overtuigd? Voeg deze Thule Tepui Explorer Ayer 2-daktent dan snel toe aan je boodschappenlijst. Ook kan je deze tent aan je vergelijkingslijst toevoegen.

ThuleTepui Explorer Ayer 2
€ 30,00 per week

Het oerdegelijke merk Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Met een fietsdrager of fietskoffer van Thule kan je zorgeloos gaan fietsen op verre wegen of op ruige terreinen ver van huis.

Alternatieven voor deze Thule Tepui Explorer Ayer 2-daktent

Ontdek alle alternatieven …

Hoe gaat het in z’n werk?

Jouw info

Geef de gewenste fietsdrager of de gewenste fietskoffer en het merk en type van je wagen door. Bijvoorbeeld — Audi A7 uit 2022, personenwagen.

Contact

We contacteren je zo snel mogelijk en stellen enkele voordelige huurtarieven voor.

Montage

Onze experts monteren de fietsdrager, en dat met de optimale montageset. Ook geven we graag een demonstratie van de gehuurde fietskoffer. Neem dus zeker je bike mee.

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.