Thule Tepui Explorer Autana 4-daktent huren

Kamperen met een Thule Tepui Explorer Autana 4-daktent

Jouw garantie voor een avontuurlijke vakantie! De enorme Thule Tepui Explorer Autana 4-daktent is voorzien van een verlengde overkapping voor extra privacy. Deze tent trotseert moeiteloos de weersomstandigheden van elk seizoen en elk klimaat. Een comfortabele schuimmatras waarborgt een aangename nachtrust.

We zetten graag de voordelen van deze daktent op een rijtje.

 • Opgetrokken uit gecoat en onverwoestbaar 600D-polyester en een mix van polykatoen.
 • Het tentdoek is zowel UV- als schimmelbestendig.
 • De gaaspanelen waarborgen een uitstekende ventilatie. De panelen kunnen indien gewenst ook geopend worden, om zo nog meer luchtstroming te creeëren.
 • Dankzij de vier grote binnenvakken wordt het opbergen van kampeeruitrusting en -accessoires kinderspel.
Beschikbaar in het grijs en in het groen

We doen ons uiterste best om rekening te houden met je kleurkeuze. Geef deze dan ook door bij je vrijblijvende offerteaanvraag.

€ 50,00 per week

Hét voordeligste huurtarief. Inclusief gratis experttips wanneer je de daktent oppikt, duidelijke veiligheidsinstructies én een zorgeloze vakantie.

Er even op uit tijdens een verlengd weekend? Of een langere avonturenvakantie met de auto? Kamperen met je hoofd in de wolken? A (bed)room with a view? Ervaar het reizen met een daktent!

Geniet van de maximale vrijheid die een daktent je biedt. Je gaat én staat waar jij wil. Bij daktentreizen wordt vaak gedacht aan een safari’s met 4×4-voertuigen, maar een daktent is ook uitermate geschikt voor een personenauto, bestelbus, pick-up of trailer.

Maar wat is nu de beste daktent? Laat je keuze vooral afhangen van het type reis dat je maakt en over welke wagen je beschikt. Daarnaast is het erg belangrijk dat je je goed voelt in je daktent. Een comfortabele slaapplek is immers goud waard.

 • Thule Tepui Explorer Autana 4-daktent
 • Thule Tepui Explorer Autana 4-daktent

Voeg toe aan je boodschappenlijst

Overtuigd? Voeg deze Thule Tepui Explorer Autana 4-fietsdrager dan snel toe aan je boodschappenlijst. Ook kan je deze drager aan je vergelijkingslijst toevoegen.

Thule Tepui Explorer Autana 4
€ 50,00 per week

Het oerdegelijke merk Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Met een fietsdrager of fietskoffer van Thule kan je zorgeloos gaan fietsen op verre wegen of op ruige terreinen ver van huis.

Alternatieven voor deze Thule Tepui Explorer Autana 4-daktent

Ontdek alle alternatieven …

Waarom een daktent van Thule huren?

Als ISO 2001- en VCA**-gekwalificeerd bedrijf dragen we veiligheid enorm hoog in het vaandel. Daarom staan we erop enkel kwaliteitsproducten te verhuren.

Het oerdegelijke merk Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Met een fietsdrager of fietskoffer van Thule kan je zorgeloos gaan fietsen op verre wegen of op ruige terreinen ver van huis.

 • 1

  Veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Doordachte systemen voor montage, demontage en bescherming van je dierbare bezittingen — veilig, uniek en gepatenteerd. Alle Thule-producten worden uitgebreid getest. Talrijke Thule-technici onderwerpen elke fietsdrager, fietskoffer en daktent aan de strengste tests om zo elk mogelijk veiligheidsrisico in te dijken.

 • 2

  Het juiste product voor jouw wagen of fiets. Thule voert testen uit met alle voertuigen op de markt en houdt zo rekening met de eigenheid van elke autoconstructeur. Daarnaast testen de Thule-ingenieurs alle combinaties met e-bikes, stads- en toerfietsen, trekkingfietsen, racefietsen en mountainbikes uit.

 • 3

  Elk Thule-product is TÜV-gekeurd en voldoet aan de criteria van de internationale City Crash-normen. Bovendien worden alle Thule-producten geleverd met vijf jaar garantie op ontwerp- en productiefouten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Overtuigd? Vraag dan snel je vrijblijvende offerte aan. We doen je een scherp voorstel, specifiek op maat van jouw behoeften! Let op — reserveer tijdig, want in piekperiodes gaat het soms erg hard!

1

Reisgezelschap

Hoeveel personen moet de daktent huisvesten? Ga je voor knus? Of heb je liever wat meer ruimte?

2

Offerteaanvraag

Dien je vrijblijvende offerteaanvraag in. Geef het merk en het type van je wagen door. Bijvoorbeeld — Audi A7 uit , personenwagen. Twijfel je? Wij adviseren je graag!

3

Montage

We contacteren je zo snel mogelijk en stellen enkele montagemomenten voor. Waarborg? Daar doen we niet aan mee! Onze experts monteren de daktent, en dat met de optimale voetenset en montagekit.

4

Goede reis!

Vertrek zorgeloos op vakantie.

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst